رونمایی از کتاب شناختنامه چهل شخصیت قرآنی معاصر اثر عضو هیات علمی دانشگاه کاشان

۰۲ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۸ کد : ۱۷۳۶۵ اخبار دانشگاه

مراسم رونمایی از کتاب «شناختنامه چهل شخصیت قرآنی معاصر» دوشنبه ۲۷ بهمن ماه در معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رونمایی شد.

این اثر در دوجلد و حدود ۱۰۰۰ صفحه بکوشش دکتر مصطفی عباسی مقدم عضو هیئت علمی دانشگاه کاشان و با همکاری  حجه الاسلام محمدعلی خسروی و جمعی از محققان و اساتید دانشگاه و حوزه تدوین شده است.

در این شناختنامه، شرح حال و آثار و فعالیتهای قرآنی چهل نفر از چهره های قرآنی معاصر  اعم از مفسران، قرآن پژوهان، حدیث پژوهان و مترجمان با روش علمی معرفی گردیده است.

این طرح پژوهشی بعنوان بازتاب بخشی از دستاوردهای علمی و معنوی انقلاب اسلامی در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب آغاز گردید و در دهه فجر امسال به مرحله پایانی و انتشار عمومی رسید.

شناختنامه چهل شخصیت قرآنی معاصر که به همت گروهی از پژوهشگران در طول دوسال تحقیق و تدوین شده است توسط معاونت قرآن و عترت ارشاد منتشر گردید.