براساس فهرست اعلام شده دانشگاه استنفورد، نام ۲۴عضو هیات علمی دانشگاه کاشان در میان محققان برتر کشور

۲۸ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۵ کد : ۱۷۳۵۱ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه

معاون پژوهشی و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان گفت: 24 عضو هیات علمی این دانشگاه  در ردیف محققان برتر ایران براساس فهرست اعلام شده توسط محققان دانشگاه استنفورد معرفی شدند.
دکتر مجید منعم زاده افزود: تعداد مقالات نویسنده از سال 1960 تا 2019، سال انتشار اولین و آخرین مقاله نویسنده، رتبه‌بندی بر اساس تعداد استنادها با حذف خود استنادی از معیارها و شاخص های این رتبه بندی است.
دانشگاه استنفورد معتبرترین و برترین دانشگاه‌ جهان بر اساس آمار موسسه های QS و TIMES در 2019 ، 2020 و دومین دانشگاه برتر جهان در 2021 است که در شهر استنفورد، در نزدیکی شهر سانفرانسیسکو در مجاورت دره سیلیکون در ایالت کالیفرنیا ، ایالات متحده آمریکا قرار دارد. شکل گیری دره سیلیکون به عنوان قلب تپنده تکنولوژی و نوآوری در دنیا با حضور دانشگاه استنفورد در این منطقه رخنمود میکند.
دانشگاه استنفورد همچنین با ضریب پذیرش 4% (2020)، به عنوان رقابتی‌ترین دانشگاه جهان شناخته می‌شود. در واقع ورود به استنفورد از هر دانشگاهی در جهان سخت تر است. رتبه‌های دوم و سوم به ترتیب به دانشگاه‌ هاروارد و MIT اختصاص دارند.

محققان برتر ایران براساس رتبه بندی ارائه شده توسط محققان دانشگاه استنفورد