3804 داوطلب زن آزمون استخدامی در دانشگاه کاشان به رقابت پرداختند

۲۷ خرداد ۱۳۹۱ | ۱۳:۰۳ کد : ۱۷۲۶ اخبار دانشگاه
آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی منطقه شمال استان اصفهان حوزه خواهران با حضور سه هزار و 804 داوطلب، روز جمعه در دانشگاه کاشان برگزارشد.

مسئول برگزاری آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی منطقه شمال استان اصفهان حوزه خواهران در دانشگاه کاشان گفت: داوطلبان از شهرستان های کاشان، آران و بیدگل، نطنز، بادرود، نایین، خور و بیابانک و اردستان در این آزمون شرکت کردند.

دکتر حسن بخشنده، با اشاره به اینکه این آزمون در سه حوزه دانشکده علوم، علوم انسانی و دکتر اسلامی این دانشگاه برگزار شد اظهار داشت: حدود 200 نفر عوامل اجرایی، نظارت بر این آزمون را برعهده داشتند.

وی خاطر نشان کرد: داوطلبان در آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی استان اصفهان در149 کد رشته به رقابت پرداختند.

دکتر بخشنده، مفاد این آزمون را در دو بخش عمومی و تخصصی ذکر کرد و یادآورشد: داوطلبان در این آزمون  به  100 سوال عمومی و 50 سوال تخصصی پاسخ دادند.

وی، به شرکت بیش از 35هزار داوطلب  در آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی سطح استان اصفهان اشاره کرد و یادآورشد: از مجموع شرکت کنندگان، یک هزارو  275نفر جذب دستگاه های اجرایی سطح استان اصفهان می شوند.