برگزاری کارگروه فضای مجازی شهرستان کاشان در دانشگاه کاشان

۱۳ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۵:۵۷ کد : ۱۷۲۵۷ اخبار دانشگاه

هفتمین جلسه کارگروه فضای مجازی شورای فرهنگ عمومی شهرستان کاشان با میزبانی دانشگاه کاشان تشکیل شد.

رئیس دانشگاه کاشان با اشاره به اینکه امروزه فضای مجازی یکی از معضلات مهم کشور به حساب می‌آید و فعالیت تخصصی در فضای مجازی یک فعالیت دانش بنیان بوده و دانش و پژوهش  وجهه غالب این موضوع می باشد، افزود: ضرورت دارد دانشگاهها نیز در این امر مشارکت نمایند که دانشگاه کاشان نیزدر اجرای برنامه راهبردی دانشگاه و چشم انداز دانشگاه جامعه محور، از این مرکز در زمینه‌های تحقیقاتی و آموزشی حمایت می کند.
دکتر عباس زراعت خاطر نشان کرد: فعالیت سالم در فضای مجازی اجری کم تر از عبادت ندارد و امری مقدس به حساب می آید بنابراین دانشگاه باید پاک سازی این فضا از تخریب فرهنگ و انحراف جوانان را و ظیفه ملی و ماموریت خود بداند.تاثیر فضای مجازی بر مردم کمتر از فضای فیزیکی نیست و باید برای ارتقای سواد عمومی مردم و ترویج ارزش ها و مقابله با فعالیت های تخریبی از همین حربه استفاده کنیم .

وی  اختصاص یکی از پنل‌های میز آینده پژوهشی شهرستان به فضای مجازی را از جمله مصوبات این جلسه عنوان کرد  و اظهار داشت: در این جلسه همچنین مقرر شد تفاهم نامه ای میان مرکز فضای مجازی شهرستان و دانشگاه کاشان برای همکاری‌های مشترک تنظیم گردد.