افزایش میزان وام های تحصیلی و مسکن دانشجویان دانشگاه کاشان

۲۲ خرداد ۱۳۹۱ | ۱۶:۲۸ کد : ۱۷۱۹ اخبار دانشگاه
مسئول اداره رفاه دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: براساس پیگیری های بعمل آمده توسط این اداره، میزان وام های تحصیلی و مسکن دانشجویان این دانشگاه، روزانه به میزان 15%افزایش یافته است.

فاطمه وصالی اظهار داشت: در نیمسال اول  سال تحصیلی 91-90، تعداد 835 نفر از دانشجویان وام تحصیلی و مسکن دریافت کرده اند که دو میلیون و 250 هزار ریال به ازاء هر دانشجوی مجرد و سه میلیون و 150 هزار  ریال به ازاء هر دانشجوی متاهل بوده است.

وی، به افزایش تعداد دانشجویان بهره مند از وام  در نیمسال دوم سال تحصیلی 91-90 اشاره کرد و افزود: تعداد دانشجویان بهره مند از وام در نیمسال دوم به هزار نفر افزایش یافته و میزان وام های مذکور نیز برای دانشجویان مجرد به دو میلیون و 500 هزار ریال و برای دانشجویان متاهل  به سه میلیون و 500 هزار ریال افزایش یافته است.

مسئول اداره رفاه دانشجویی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: در مجموع در نیمسال اول و دوم سال تحصیلی 91-90، یک هزار و 835 دانشجو، میزان چهار میلیارد و 198 میلیون و 775 هزار ریال وام تحصیلی و 56 میلیون و 250 هزار ریال وام مسکن دریافت کرده اند.

هفت هزار و 500 دانشجو در دانشگاه کاشان مشغول به تحصیل هستند.