ویژه برنامه «انرژی هسته ای، انرژی برتر» در دانشگاه کاشان برگزار شد

۲۸ فروردین ۱۳۹۱ | ۱۳:۵۲ کد : ۱۷۱۷ اخبار دانشگاه
به مناسبت روز فناوری هسته ای مراسمی تحت عنوان "انرژی هسته ای، انرژی برتر" در تالار آزادی این دانشگاه برگزار شد.

کارشناس سازمان انرژی اتمی در این مراسم، انرژی هسته ای را حق مسلم ایران دانست و گفت: از فناوری هسته ای می توان در زمینه های پزشکی کشاورزی، علمی و صنعتی استفاده کرد.

دکتر سیدپژمان شیرمردی، به کاربرد فناوری هسته ای در بخش کشاورزی اشاره کرد و اظهار داشت: با استفاده از فناوری هسته ای در بخش کشاورزی می توان از پوسیدگی میوه ها جلوگیری و ماندگاری محصولات کشاورزی را بیشتر کرد.

به گفته وی، در بخش پزشکی نیز، فناوری هسته ای در زمینه های رادیولوژی، اسکن، مامو گرافی و دیگر موارد کاربرد دارد.

شیرمردی، به نقش فناوری هسته ای در بخش صنعت اشاره کرد و افزود: با استفاده از این فناوری می توان عناصر نایاب در معدن را کشف و به تشخیص عدم یکنواختی در تولیدات پلیمری پی برد.

این کارشناس سازمان انرژی اتمی، جهاد علمی دانشجویان را رمز اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران در برابر تحریم ها و توطئه های دشمنان دانست و خاطر نشان کرد: دانشمندان و نخبگان کشور بایستی با شناسایی مرزهای علمی دنیا و حرکت بر روی این مرزها، افق روشنی را برای ایران اسلامی ترسیم کنند.

این مراسم به همت انجمن فیزیک دانشگاه کاشان با حضور دانشجویان برگزار شد.