هفتمین دوره مسابقات کشوری کمیکار در دانشگاه کاشان برگزار می شود

۲۸ فروردین ۱۳۹۱ | ۱۵:۱۴ کد : ۱۷۱۶ اخبار دانشگاه
مدیر گروه مهندسی شیمی دانشگاه کاشان از برگزاری هفتمین دوره مسابقات کشوری کمیکار شهریورماه سال جاری در این دانشگاه خبر داد.
هفتمین دوره مسابقات کشوری کمیکار در دانشگاه کاشان برگزار می شود

دکتر عبدالله ایرانخواه افزود: این دوره از مسابقات با حضور دانشجویان مهندسی شیمی و شیمی سراسر کشور در دو بخش عملکرد(Performance) و پوستر(Poster) به صورت تیمی برگزار می شود.

دبیر اجرایی هفتمین دوره این مسابقات گفت: در این دوره مسابقات هر تیم متشکل از حداقل 3 عضو و حداکثر 5 عضو دانشجو خواهد بود.

وی، هدف از برگزاری این دوره مسابقات را، فراهم آوردن زمینه ای برای مشارکت دانشجویان در ارتقاء سطح علمی ذکر کرد و اظهار داشت: طراحی و ساخت ماشین های کوچک کمیکار به گونه ای است که نیروی محرکه آن با انجام یک واکنش شیمیایی تأمین می شود.

دکتر ایرانخواه،با اشاره به مشکلات ناشی استفاده از خودروهای احتراق داخلی مرسوم خاطر نشان کرد: ارائه جایگزینی مناسب برای افزایش راندمان و کاهش آلاینده ها از اهداف اصلی این مسابقات به شمار می رود.

عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه کاشان یادآورشد: ابتکار در طرح، سادگی و ارزانی طرح، کار گروهی منسجم، ملاحظات زیست محیطی، ایمنی و موفقیت در عملکرد، از اهداف جانبی این طرح می باشد که حدود 6 سال است که به همت انجمن مهندسی شیمی ایران و دانشگاههای سراسر کشور پیگیری و اجرا می گردد.

هفتمین دوره مسابقه سراسری کمیکار ایران 15 و 16 شهریورماه 1391 در دانشکده مهندسی، گروه مهندسی شیمی دانشگاه کاشان برگزار خواهد شد.