تمدید مهلت نظر سنجی اساتید

۱۷ دی ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۷ کد : ۱۷۱۵۵ اطلاعیه ها

مهلت نظرسنجی اساتید تا 26 دیماه 99 تمدید گردید.

توجه : مشاهده نمرات امتحانی در پورتال دانشجوئی منوط به انجام نظرسنجی اساتید میباشد.

مدیریت نظارت،سنجس و کیفیت آموزش

نرگس معینی نجف آبادی ۱۸ دی ۱۳۹۹ | ۲۱:۵۵
باعرض سلام و خسته نباشید خدمت همه کارکنان و اساتید دانشگاه کاشان به نظر من هم همگی اساتید عالی بودند و هم عالی تدریس داشتند و از دروس هم راضی هستم .
سید محمد مهدی طباطبایی ۱۹ دی ۱۳۹۹ | ۲۰:۱۱
با سلام خدمت شما.همه ی استاد ها عالی هستند.
مهرداد ۲۰ دی ۱۳۹۹ | ۰۰:۵۹
عالی
ریحانه رضاقلیزاده ۲۴ دی ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۹
بسیاری از استاتید جزوات بسیار خلاصه ارائه فرمودند بدون اینکه منبع کامل و جامعی معرفی کنند تا در صورت لزوم و نیاز به مطالعه و درک بیشتر به آنها مراجعه شود. در حالیکه طبق فرمایش خود اساتید محترم نوع و سبک امتحاناتشان مفهومی خواهد بود این در حالیست که هیچگونه تمرین و آماده سازی برای این سبک از امتحان در کلاس ها انجام نشده است.
ابراهیم مهدوی ۲۴ دی ۱۳۹۹ | ۲۱:۵۱
اساتید ارشد استخراج عالی هستند خدا بهشون خیر و طول عمر باعزت عنایت بفرمایید
غزل ۲۶ دی ۱۳۹۹ | ۲۰:۴۳
استاد نوذری و مهندس نغمه اسدی(مقدمات طراحی):هر دو خوب درسو یاد دادن و واقعا خیلی برای کارهای ما وقت گذاشتن تنها مشکل این بود که برای انجام کارها وقت، کم می دادن و خیلی سریع درس رو پیش می بردن. استاد نوذری و مهندس صدیقه کمالی( بیان معماری):هر دو خیلی خوب درس دادن و واقعا برای ما وقت میذاشتن و سوالا و اشکالای ما رو جواب می دادن.تنها مشکل این بود که توی بعضی مبحثا تنرینای که بهمون می دادن فراتر از چیزی بود که یاد گرفتیم و البته خودشونم اینو گفتن. استاد دیواندری( مصالح ساختمانی):برای ما خیلی وقت میذاشتن و اگر کسی سوالی می پرسید تمام و کمال در موردش توضیح می دادن و حتی بیشتر از چیزی که نیاز بود. استاد خدمتکارآرانی( زبان انگلیسی):خیلی خوب درس دادن و کمک زیادی به ارتقا اطلاعات عمومی درباره زبان انگلیسی و به کار بردن کلمه هاش کردن. استاد داوطلب( ریاضیات و معماری):در حد متوسط.بیشتر حالت روخوانی می کردن از روی جزوه هاشون وکار دیگه ای مثل رفع اشکال و اینا خیلی نمی کردن.
محمدحسین صفانژاد ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۷
سلام همه اساتید ارشد مطالعات فرهنگی عالی بودن انشالله تندرست باشند ترمهای بعدی از دانششان باز بهره مند شویم
پاسخ مدیر سایت ۰۲ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۲