مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان دوره های آموزشی کسب و کار برگزار می کند

۲۷ فروردین ۱۳۹۱ | ۱۵:۲۴ کد : ۱۷۱۴ اخبار دانشگاه
رییس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان گفت: با توجه به سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی، این مرکز سخنرانی های دوره ای با موضوعات مختلف کسب و کار برگزار می کند.

دکتر علیرضا فرجی، تجارت الکترونیک و مشتری مداری در فضای مجازی، فرصتهای شغلی در صنعت فرش و نساجی در منطقه را از جمله موضوعات این دوره ها ذکر کرد و اظهار داشت: با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های موجود و نیاز منطقه، این دوره ها برگزار می شود.

وی افزود: ارزیابی مشکلات کارآفرینی و تحلیل مطالعات آن، فرصتهای شغلی در زمینه گلاب و اسانس، مهندسی خلاقیت و پیشرفتهای ایران در زمینه ماهواره از دیگر موضوعات ارائه شده در این دوره ها است.

وی خاطر نشان کرد: هر یک از این موضوعات سخنرانی ها، توسط اساتید، کارشناسان و متخصصان برجسته این دانشگاه ارائه می شود.

رییس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان، هدف از ایجاد این دوره ها را، ارتقاء سطح علمی دانشجویان در زمینه کسب و کار، ایجاد روحیه خودباوری و خلاقیت و تولید ملی و اشتغالزایی جوانان ذکر کرد و یادآور شد: این دوره ها تا بیست و هشتم ماه اردیبهشت سال جاری هر هفته در این دانشگاه برگزار می شود.

دکتر فرجی افزود: علاقه مندان می توانند برای ثبت نام و شرکت در این دوره ها به آدرس www.rku.ir مراجعه نمایند یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 2168-591 تماس بگیرند.