صمیمانه با خیّرین در همسایگی آفتاب؛ نخستین نشست کارگروه حامیان دانشکده مهندسی مکانیک

۱۰ دی ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۳ کد : ۱۷۱۲۵ اخبار دانشگاه

در بزمی صمیمانه با حضور خیّرین دانشگاه؛ دکتر علیمحمد ساتر و حاجیه خانم زهرا کتابچی؛ در بام ساختمانی که مزین به نام این زوج نیکوکار است؛ ضمن تشکیل نخستین نشست کارگروه حامیان دانشکده مهندسی مکانیک؛ از این خیّرین دانشگاه، قدردانی شد.
در این نشست که صبح روز چهارشنبه دهم دی ماه 1399 و همزمان با سالروز تولد خیّر ارجمند حاجیه خانم زهرا کتابچی، برگزار شد، بر ضرورت نقش‌آفرینی دانشکده‌ها در جلب و جذب خیّرین تأکید شد.
شایان ذکر است «دستورالعمل تشکیل کارگروه حامیان در دانشکده‌ها» که به تازگی به دانشکده‌ها ابلاغ شده است؛ اهداف، وظایف، اعضاء، نحوه فعالیت و ... تعیین و  این کارگروه در دانشکده‌ها در حال شکل‌گیری است.
در مقدمه این دستورالعمل می‌خوانیم: «در راستای جلب اعتماد خیّرین و واقفان، پایداری و تداوم حمایت خیّرین و تقویت فرهنگ احترام و تجلیل از جایگاه خیّرین در پیشرفت دانشگاه، کارگروه خیّرین و واقفان در هر دانشکده تشکیل می‌شود»