بیش از 40 هزار مترمربع فضای آموزشی در دانشگاه کاشان در حال ساخت است

۲۶ فروردین ۱۳۹۱ | ۱۴:۳۴ کد : ۱۷۱۲ اخبار دانشگاه
سرپرست دانشگاه کاشان گفت: 45 هزار مترمربع فضای آموزشی در این دانشگاه در حال ساخت است.

دکتر عباس کتابی، مجموعه آزمایشگاه های مرکزی، پژوهشکده نانوتکنولوژی و مجموعه خوابگاه های متاهلین را از جمله این طرح ها ذکر کرد و اظهار داشت: این طرح ها در مهرماه سال جاری به بهره برداری می رسد.

وی افزود: کتابخانه مرکزی و سالن آمفی تئاتر نیز در بهمن ماه سال جاری افتتاح می شود.

وی، مجموع اعتبارات عمرانی سال جاری این دانشگاه را 120 میلیارد ریال ذکر کرد و یادآورشد: 75 میلیارد ریال از این اعتبارات ملی و بقیه از اعتبارات خیرین برای ساخت مجموعه پروژه های امسال این دانشگاه هزینه می شود.

سرپرست دانشگاه کاشان، پژوهشکده انرژی و دانشکده معماری و هنر را از دیگر پروژه های عمرانی ملی دانشگاه برشمرد و اظهار داشت: این پروژه ها نیز تا دو سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

وی خاطر نشان کرد: دانشکده حقوق، دانشکده نساجی و هنر و فاز دوم دانشکده مهندسی از جمله پروژه های خیرین در حال اجرا می باشد.

دکتر کتابی اظهار داشت: برای تکمیل و بهره برداری از پروژه های در حال ساخت خیرین و ملی این دانشگاه به حدود 400 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.