بدرقه سر آشپز دانشگاه

۰۳ دی ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۴ کد : ۱۷۱۰۲ اخبار دانشگاه

منصور قنبری همکار شاغل در سلف سرویس دانشگاه که همکاران و دانشجویان، حاج منصور صداش می کردند، پس از سی سال خدمت در سلف سرویس دانشگاه به عنوان سرآشپزی حاذق ، به افتخار بازنشستگی نائل شد.
در این نشست صمیمانه معاون دانشجویی، فرهنگی، رضا پارسا همکار بازنشسته، مدیران دانشجویی، اداری، پشتیبانی، دفتر ریاست و روابط عمومی، مرکز مشاوره، کارشناسان تغذیه و همکاران ایشان خاطراتی از دوران همکاری ، روحیه کاری، محاسن اخلاقی و کاربلدی ایشان تعریف کردند.
حاج منصور هم در این نشست از خاطراتش گفت و صمیمیتش با دانشجویان . او گفت یک روز که با موتور سیکلت به دانشگاه می آمده در راه دچار سانحه می شود  اما چون کار زمین می مانده با پای شکسته غذای آن روز را طبخ کرده و بعد برای درمان رفته است.
حاج منصور  در همه سالهای حضورش  با همه دل و علاقه و عشقی مثال زدنی به دانشگاهیان  خدمت کرد.

کلید واژه ها: سلف سرویس آشپزخانه سرآشپز

کریمی ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۰:۳۱
بنده سالهای ۸۵ تا ۸۹ در دانشگاه کاشان درس خوندم و هنوز مزه ی غذاهای خوشمزه ی دانشگاه کاشان به یادم مونده