دانشجوی دانشگاه کاشان رتبه سوم کارشناسی ارشد مترجمی زبان انگلیسی را کسب کرد

۲۷ خرداد ۱۳۹۱ | ۱۹:۳۰ کد : ۱۷۰۵ اخبار دانشگاه
دانشجوی گروه زبان انگلیسی دانشگاه کاشان در آزمون سراسری کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 91، رتبه سوم کشوری را کسب کرد.

مدیر گروه زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه کاشان افزود: "احسان نجفی" ورودی سال 87 که دانشجوی ترم هشت این دانشگاه می باشد در رشته زبان، گرایش مترجمی زبان انگلیسی، در آزمون مرحله نخست موفق به کسب این رتبه شده است.

دکتر محمد رضا شمس اظهار داشت: در آزمون مرحله نخست کارشناسی ارشد، از دانشکده زبان های خارجی این دانشگاه، حدود 10 نفر امسال پذیرفته شده اند.

وی، به موفقیت و کسب رتبه های برتر در آزمون های کارشناسی ارشد و مدارج بالاتر دانشجویان این دانشکده اشاره کرد و یادآورشد: در سال گذشته نیز دانشجوی زبان انگلیسی این دانشگاه به رتبه سوم کارشناسی ارشد  مترجمی زبان انگلیسی نایل شد.

به گفته وی، کسب رتبه نخست کارشناسی ارشد در رشته های حقوق بین الملل  و رشته ژنتیک و رتبه سوم رشته ادبیات انگلیسی از دیگر افتخارات  این دانشکده در سال های قبل بوده است.

لازم به ذکر است 70 دانشجو در گروه مترجمی زبان انگلیسی دانشگاه کاشان مشغول به تحصیل هستند.