پیام تسلیت رئیس دانشگاه کاشان و مسئول نهاد رهبری دانشگاه به مناسبت ارتحال آیت الله یزدی

۲۰ آذر ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۳ کد : ۱۷۰۳۸ اخبار دانشگاه

پیام رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت ارتحال آیت الله یزدی

ارتحال عالم ربانی حضرت آیت الله حاج شیخ محمد یزدی  عضو مجلس خبرگان رهبری ، رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و از چهره های ماندگار و تاثیرگذار انقلاب اسلامی را تسلیت عرض می نمایم .

این عالم انقلابی و مجاهد در تمام عمر  ، از  اهداف و آرمانهای اصیل خود هیچگاه کوتاه نیامد و معتقدانه و راسخ بر راه و‌منش انقلابی خود  ماند .
او از احفاد علمای سلف بود که هم فرصت تلمذ از محضر بزرگان حوزه علمیه و کسب فیض از محضر پر فیض ایشان را درک و دریافت کرده بود و هم از عنفوان جوانی و میانسالی با مبارزات انقلاب اسلامی ایران  همراه  شده بود .
فقدان این عالم  برای حوزه های علمیه غمی بزرگ   است و این نظام اسلامی  یکی از سرمایه های  خود را از کف داده است .
برای روحش در جوار قرب الهی علو درجات مسئلت داریم .

دکتر عباس زراعت
رئیس دانشگاه کاشان

انا لله و انا الیه راجعون
ارتحال فقیه  مجاهد و مبارز خستگی ناپذیر  حضرت آیت الله حاج شیخ محمد یزدی رئیس محترم شورای عالی جامعه مدرسین و عضو خبرگان رهبری را محضر شریف حضرت بقیة الله الاعظم ارواحنا فداه، مراجع عظام تقلید به ویژه مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای دامت برکاتهم، حوزه های علمیه، عموم ملت شریف ایران و بیت محترم آن مرحوم، تسلیت و تعزیت عرض می‌نماییم.
جواد خسروی مسئول نهاد رهبری دانشگاه کاشان