بهره‌برداری از دو طرح عمرانی در دانشگاه کاشان در دهه فجر

۰۲ بهمن ۱۳۹۱ | ۲۲:۵۲ کد : ۱۷۰۲ اخبار دانشگاه
مدیر طرح‌های عمرانی دانشگاه کاشان، از افتتاح و بهره‌برداری دو طرح عمرانی، آموزشی و ورزشی به مناسبت دهه مبارک فجر در این دانشگاه خبر داد.

مهندس حسین توفیقی، سالن ورزشی لاجوردی را از جمله این طرح‌ها ذکر کرد و گفت: این مجموعه ورزشی به مساحت یک هزار و 400 متر مربع در پردیس خواهران ساخته شده است.

وی اظهار داشت: برای اجرای این طرح حدود پنج میلیارد و 600 میلیون ریال به همت خیر آقای لاجوردی و از محل اعتبارات دولتی هزینه شده است.

وی، ساختمان مرحوم پروفسور ارشدی را از دیگر طرح‌ها برشمرد و خاطر نشان کرد: این مجموعه آموزشی نیز با زیربنای دو هزار و 400 مترمربع در سه طبقه ساخته شده است.

مدیر طرح های عمرانی دانشگاه کاشان یادآورشد: برای این مجموعه آموزشی، حدود 15 میلیارد ریال از محل اعتبارات خیرین آقایان امامی و مرحوم پروفسور ارشدی و اعتبارات دولتی هزینه شده است.

مهندس توفیقی اظهار داشت: حدود 30 هزار مترمربع فضای آموزشی و کمک آموزشی توسط خیرین در این دانشگاه در حال ساخت است.