چهارمین کنگره بین المللی نانو در دانشگاه کاشان برگزار می شود

۱۹ فروردین ۱۳۹۱ | ۱۴:۳۷ کد : ۱۷۰۰ اخبار دانشگاه
چهارمین کنگره بین المللی نانو در دانشگاه کاشان برگزار می شود

رییس پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه کاشان از برگزاری چهارمین کنگره بین المللی علوم و فناوری نانو(ICNN2012) در این دانشگاه خبر داد.

دکتر مصطفی زاهدی فرد، هدف از برگزاری این کنگره را فراهم کردن فرصتی مناسب برای معرفی پیشرفت های جدید در حوزه فناوری نانو و تقویت همکاری بین محققین ایرانی و خارجی این حوزه، ذکر کرد و افزود: این کنگره با همکاری ستاد توسعه فناوری نانو و دانشگاه کاشان، در روزهای 18 تا 20 شهریور ماه سال جاری در دانشگاه کاشان برگزار می شود.

وی، نانو کاتالیست ها، نانومترولوژی، نانوکامپوزیت، نانومکانیک، نانوبیوتکنولوژی، نانوفوتونیک، نانو الکترونیک و حسگرها و نانومواد کربنی از جمله فولرین، نانولوله ها، گرافن را از جمله محورهای این کنگره برشمرد و اظهار داشت: محققان و پژوهشگران سراسر کشورمی توانند مقالات خود را تا چهاردهم اردیبهشت ماه به دبیرخانه این کنفرانس در دانشگاه کاشان یا به آدرس الکترونیکی http://icnn2012.kashanu.ac.ir/en ارسال کنند.