نمایه شدن دو مجله دانشگاه کاشان در ICI

۰۸ آذر ۱۳۹۹ | ۱۶:۱۱ کد : ۱۶۹۹۴ اخبار دانشگاه

معاون پژوهشی و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان گفت: مجله شیمی ریاضی (The Iranian Journal of Mathematical Chemistry) و مجله میر (Mathematics Interdisciplinary Research) پس از طی مراحل مختلف، در داوری برای دریافت نمایه ICI پذیرفته شده اند.
دکتر مجید منعم زاده افزود: مجله ریاضی شیمی ایران دانشگاه کاشان در سال ۱۳۹۴ نیز موفق به نمایه‌شدن در فهرست نخست مجلات ISI شد و در همان سال از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان ژورنال دوم نشریات کشور در رشته شیمی انتخاب شد و در سال 1399 هم مجوز ورود به اسکوپوس را اخذ کرد و در این پایگاه علمی نمایه شد.
دکترسید علیرضا اشرفی سردبیری و دکتر بهنام بازیگران مدیرمسئولی این نشریه را بر عهده دارند.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان مجله علمی– پژوهشی گفت : مجله میر  پژوهش های میان رشته ای ریاضی (Mathematics Interdisciplinary Research) هم مجوز نمایه شدن در ICI را دریافت کرد.
 مجله علمی – پژوهشی Mathematics Interdisciplinary Research  به  سردبیری دکتر علیرضا اشرفی از سال 2016 به صورت دو فصلنامه هر سال در دو نوبت منتشر می شود.

کلید واژه ها: مجله علمی پژوهشی اعتبار علمی ICI ISC