پیام رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت روز بسیج

۰۳ آذر ۱۳۹۹ | ۱۴:۴۸ کد : ۱۶۹۷۵ اخبار دانشگاه پیام ریاست دانشگاه

پنجم آذر سالروز صدور فرمان تاریخی بنیانگذار انقلاب اسلامی در خصوص تشکیل بسیج مستضعفین را گرامی می‌داریم.
بسیج تداعی‌گر، اخلاص، گذشت، مهربانی، رشادت، پاکی، پُرکاری و بی‌ریایی است و به سبب تکیه به همین اصول اخلاقی و مقدس است که فرهنگ بسیجی می‌تواند در همة زمان‌ها و مکان‌ها و بلکه در همة جوامع مورد تکریم و تعظیم باشد.
هرچند تجلی تفکر بسیجی در دوران هشت سالة دفاع مقدس در جای جای جبهه‌های نبرد عینیت و تحقق ملموس و بارزتری داشت، اما یقیناً روحیة بسیجی به آن زمان خاص محدود نشد و هر جا که سخن از حل مشکلات بزرگ و کارهای به ظاهر نشدنی به میان می‌آید، میدان برای مجاهدت‌های بسیجی گسترده می‌شود.
بحمدالله دانشگاه کاشان به واسطه وجود ایثارگران دورة دفاع مقدس و یادگاران ایثارگران و همکاران مؤمن و متعهد، سرشار از روحیه همدلانه بسیجی گونه است که جای شکرگزاری و تمجید دارد.
این مناسبت را به همه دانشگاهیان به ویژه اعضای محترم بسیج اساتید، بسیج دانشجویی و بسیج کارمندان تبریک می‌گویم و دوام توفیقات همگان را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

دکتر عباس زراعت
رئیس دانشگاه کاشان