معرفی تیم ها و نفرات برتر مسابقات گرامیداشت دهه فجر دانشگاه کاشان

۲۳ اسفند ۱۳۹۰ | ۱۱:۵۵ کد : ۱۶۸۹ اخبار دانشگاه
مسابقات کارکنان و اساتید دانشگاه کاشان گرامیداشت دهه فجر با معرفی تیم ها و نفرات برتر در رشته های مختلف به پایان رسید

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: در این دوره از مسابقات، کارکنان و اساتید زن و مرد این دانشگاه در رشته های فوتسال، والیبال، تیراندازی، تنیس روی میز، دارت و شنا با یکدیگر به رقابت پرداختند.

سعید حلاج باشی افزود: در رشته فوتسال کارکنان مرد که در دو گروه و با حضور 7 تیم به صورت دوره ای برگزار شد؛ بعد از انجام 13 بازی، تیم فضای سبز دانشگاه مقام نخست را بدست آورد و تیم های تکنسین ها و میثاق به ترتیب دوم و سوم شدند.

وی اظهار داشت: در رشته والیبال نیز که به صورت رفت و برگشت و با انجام 12 بازی برگزار شد به ترتیب تیم های فجر، ایثار و شاهد مقام های اول تا سوم را به دست آوردند.

وی یاد آور شد: در مسابقات انفرادی در رشته تیراندازی کارکنان، آقایان حسین حسنی، سید حسن قاسم زاده و امیر حسین چهار باغی اول تا سوم شدند.

حلاج باشی افزود: در رشته تنیس روی میز آقایان غلامعلی ناظمی، عباس حنطه و محمد عباسیان مقام های اول تا سوم را کسب کردند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: در رشته دارت دکتر مهرداد مرادی، محمد ایمانی و حسن لطفی اول تا سوم شدند.

به گفته وی، در مسابقات شنای این دوره در رشته کرال سینه کامران خسروی ، محمد راحمی و سید حمید بخشیان به مقام های اول تا سوم نائل شدند.

وی امیر حسین حاج اکبری ، شهریار سعیدی و قاسم گلی را نفرات اول تا سوم مسابقه دویدن در آب ذکر کرد و گفت : در رشته شنای قورباغه مقام اول را حمید پیوندی کسب نمود.

در شنای اساتید در رشته کرال سینه، به ترتیب آقایان دکتر عمرانی پور، دکتر سلطانی و دکتر گلابی اول تا سوم شدند.

در مسابقه دویدن در آب مقام های اول تا سوم را به ترتیب دکتر عبداله زاده، دکتر معصوم و دکتر رحمتی به دست آوردند.

در رشته تیراندازی اساتید، آقایان دکتر علی عمرانی پور اول، دکتر بابک عالمی دوم و آقای سعید رضا نوری مفرد سوم شدند.

حلاج باشی افزود : در بخش خانم ها نیز، کارکنان زن در رشته های تنیس روی میز ، دارت، تیراندازی و شنا با هم به رقابت پرداختند که نتایج را به شرح ذیل اعلام نمودند:

مسابقات تنیس روی میز مقام اول و دوم را خانمها میزایی و شمس به دست آوردند.

در مسابقات تیراندازی خانم عمیدی فر اول و خانم ها آزاد پور و وصالی مشترکاً دوم شدند.

در مسابقات شنا خانم ها عربی، فخری و خاکی به ترتیب اول تا سوم شدند.

وی همچنین از حضور تیم والیبال کارکنان زن دانشگاه در مسابقات دهه فجر شهرستان خبر داد .

مسابقات ورزشی کارکنان و اساتید دانشگاه کاشان گرامی داشت دهه فجر ازاول بهمن ماه شروع و تا نیمه اسفند ماه ادامه یافت .