نخستین شماره نشریه علمی- پژوهشی مدیریت انرژی دانشگاه کاشان منتشر گردید

۲۰ فروردین ۱۳۹۱ | ۱۹:۵۸ کد : ۱۶۸۷ اخبار دانشگاه
نخستین شماره نشریه علمی- پژوهشی مدیریت انرژی دانشگاه کاشان منتشر گردید

نخستین شماره فصلنامه علمی - پژوهشی "مدیریت انرژی" دانشگاه کاشان به مدیر مسئولی دکتر عباس کتابی و سردبیری پروفسور محسن محسن نیا منتشر شد.

مدیر اجرایی نشریه علمی پژوهشی مدیریت انرژی گفت: در این نشریه هفت مقاله علمی پژوهشی از استادان و اعضای هیات علمی دانشگاه های سراسر کشور با موضوعات مختف انرژی با چکیده انگلیسی در هفتاد و دو صفحه به چاپ رسیده است.

زهره آزادپور، هدف از تالیف این نشریه علمی پژوهشی را، فراهم آوردن بستری مناسب برای تبادل اطلاعات، گسترش، پیشبرد و ارتقای سطح علمی در میان استادان و دانشمندان و اعتلای سطح دانش نظری و عملی در حوزه انرژی شامل مدیریت انرژی، راه های کاهش اتلاف انرژی، استفاده از انرژی های نو و انرژی خورشیدی و بهینه سازی انرژی در صنایع مختلف ذکرکرد.

وی، از محققان علاقمند خواست تا مقالات پژوهشی خود را از طریق سایت نشریه به آدرس http://www.energy.kashanu.ac.ir یا از طریق ایمیل info-energy@kashanu.ac.ir ارسال نمایند.

وی اظهار داشت: مقالات ارسالی به نشریات باید حاوی مطالب تازه در زمینه های انرژی بوده و در قبل در نشریه دیگری به چاپ نرسیده باشد.

این نشریه بر اساس نامه 2232/11/3 در تاریخ 24 اسفند ماه سال 88 درجه اعتباری علمی- پژوهشی دریافت کرد.