بازدید معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از مرکز نوآوری و تجاری سازی دانشگاه کاشان

۰۶ آبان ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۵ کد : ۱۶۸۴۰ اخبار دانشگاه

دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری  رئیس جمور از مرکز نوآوری و تجاری سازی دانشگاه کاشان بازدید کرد.

در این سفر یک روزه دکتر ستاری  ضمن بازدید از مرکز نوآوری و تجاری سازی کاشان از محصول دانش بنیان دانشجویان دانشگاه کاشان طراحی و ساخت شاسی و سیستم نوین تعلیق خودرو وانت نیسان جهت حرکت روی سه چرخ،  برای نخستین  بار در کشور  رونمایی کرد.

این خودرو که به مدت دو سال طراحی شده است، ظرفیت حمل 5/5تن بار را دارد.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین از آزمایشگاه NMR دانشگاه کاشان بازدید کرد.

دستگاه تشدید مغناطیسی هسته NMR  از جمله دستگاه‎های با تکنولوژی بالا در حوزه تحقیقات دارویی و شیمیایی است و این دستگاه ساخت شرکت بروکر آلمان  Bruker است.

افتتاح رسمی از پارک علم و فناوری غیاث‌الدین جمشید کاشانی از دیگر برنامه‌های سفر دکتر  ستاری  معاون علمی فناوری  رئیس جمهور به کاشان است.

همچنین با حضور معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور  ساختمان سه‌گانه رصد خانه ملی  ایران در ارتفاعات  گرگش کامو به عنوان  یکی از مهمترین  طرح‌های  فن‌آورانه کشور به بهره برداری می رسد.

انعکاس خبر در رسانه‌ها:

وزارت علوم