دانشگاهیان دانشگاه کاشان آغاز دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی را گرامی داشتند

۱۲ بهمن ۱۳۹۰ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۶۷۳ اخبار دانشگاه

جمعی از دانشگاهیان دانشگاه کاشان با راهپیمایی از سازمان مرکزی به طرف گلزار شهدای گمنام سالروز ورود حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی به میهن اسلامی و آغاز دهه مبارک فجر را گرامی داشتند.

در این راهپیمایی دانشگاهیان با سردادن  شعار "22 بهمن‌ماه ، یو‌الله یوم‌الله" ، "این همه لشکر آمده به امر رهبر آمده"و "ماهمه سرباز توایم گوش به فرمان توایم" به استقبال سی وسومین سالروز بهار آزادی رفتند.

دانشگاهیان با حضور در گلزار شهدا و قرائت فاتحه با در دست داشتن تمثال‌هایی از بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب حضرت‌آیت‌الله خامنه‌ای  ضمن تجدید میثاق با شهدای انقلاب و آرمان‌های رفیع نظام مقدس، این روز تاریخی را گرامی‌داشتند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام‌معظم رهبری در این مراسم ضمن خیرمقدم به حاضرین، دفاع از دستواردهای انقلاب اسلامی را وظیفه‌ همگانی دانست و از آحاد دانشگاهیان خواست که در راهپیمایی 22 بهمن همچون همیشه حضور فعال و پرشور داشته باشند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین خادمیان، انقلاب اسلامی را از نعمت‌های بزرگ الهی دانست و شرط استمرار این انقلاب را حضور بابصیرت و پیروی از ولایت دانست.

در پایان نیز بیانیه ای از سوی دانشگاهیان دانشگاه کاشان قرائت شد.