آیت‌الله نمازی: ولی فقیه و حاکم نیاز حیاتی جامعه بشری است

۱۹ دی ۱۳۹۰ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۶۵۸ اخبار دانشگاه

نماینده ولی فقیه و امام‌جمعه کاشان گفت: ولی فقیه، نیاز حیاتی و ضروری جامعه بشری است.

آیت‌الله عبدالنبی نمازی، در پنجمین نشست فقه سیاسی در جمع اساتید دانشگاه کاشان افزود: ولایت فقیه، حاکمیت فرد یا افراد، آگاه به احکام و قوانین اسلام بر جامعه است.

وی، با اشاره به اینکه، ولی فقیه، کارشناس اسلام و مجتهدی است که با یک پروفسور قابل قیاس نیست اظهار داشت: ویژگی برجسته ولی‌فقیه که او را از سایر فقها متمایز می‌کند قدرت او در شناخت نیازهای جامعه و توان بالای مدیریتی او در اجرای احکام الهی است.

عضو مجلس خبرگان رهبری خاطر نشان کرد: معلم، مربی، قانون، مدیر و حاکم از نیازهای جامعه بشری است و جامعه بدون این افراد نمی‌تواند به سرمنزل مقصود برسد.

آیت‌الله نمازی، با اشاره به اینکه انسان خارج از مکتب انبیاء گرایش به فساد دارد، افزود: بدون تشکیل حکومت و بدون دستگاه اجرا و حاکم، در جامعه فساد اجتماعی، اعتقادی، اخلاقی و هرج و مرج پدید می‌آید.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان، معلم حقیقی انسان را خدواند باری‌تعالی دانست و یادآورشد: جانشین خداوند، انبیاء و پس از ایشان برعهده ولی فقیه است که  بدون ولایت مطلق برپایی حکومت اسلامی و اجرای احکام دین ممکن نیست.