برگزاری مسابقات ورزشی کارکنان و اساتید دانشگاه کاشان گرامیداشت ایام‌اله دهه فجر

۱۷ بهمن ۱۳۹۰ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۶۵۵ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه کاشان، از برگزاری مسابقات ورزشی ویژه کارکنان واساتید این دانشگاه به مناسبت ایام‌الله دهه مبارک فجر خبر داد.

سعید حلاج‌باشی افزود: این مسابقات در هفت رشته ورزشی برای کارکنان و اساتید زن و مرد این دانشگاه برگزار می‌شود.

وی اظهار داشت: کارکنان و اساتید مرد می‌توانند در این دوره مسابقات در رشته‌های فوتسال، والیبال، شنا، تیراندازی، تنیس روی میز و دارت به رقابت بپردازند.

وی، مسابقات شنا، تنیس روی میز، آمادگی جسمانی، تیراندازی و دارت را از رشته‌های ورزشی کارکنان و اساتید زن ذکر کرد.

مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: این دوره مسابقات با هدف گرامیداشت دهه مبارک فجر و سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ایجاد روحیه نشاط و شادابی و ارتقاء فرهنگ سلامت در بین کارکنان و اساتید دانشگاه برگزار می‌شود.

این مسابقات از اول بهمن‌ماه در دانشگاه کاشان شروع و تا نیمه نخست اسفند ماه ادامه دارد.