چهارمین جشنواره دستاوردهای پژوهشی دانشجویی دانشگاه کاشان برگزار شد

۰۳ دی ۱۳۹۰ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۶۳۷ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت: به مناسبت هفته پژوهش، چهارمین جشنواره دستاوردهای پژوهشی دانشجویان این دانشگاه برگزار شد.

دکتر مجید منعم زاده افزود: در این جشنواره تعداد 210 عنوان چکیده مقاله، کتاب، پوستر، طرح‌های پژوهشی، ساخت دستگاه، طراحی و امور هنری دانشجویان این دانشگاه در کریدور ورودی دانشکده علوم ارایه شده است.

وی اظهار داشت: از برگزیدگان این جشنواره در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر این دانشگاه تقدیر خواهد شد.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان، به برگزاری کارگاه دو روزه روش‌های پیشرفته مقاله‌نویسی از دیگر برنامه‌های هفته پژوهش اشاره کرد و افزود: در این کارگاه آموزشی دو روزه، بیش از 200 نفر از دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترای این دانشگاه آخرین روش‌های پیشرفته مقاله نویسی را توسط کارشناس مربوطه فرا گرفتند.

دکتر منعم‌زاده، معرفی و تقدیر از کتابداران نمونه ی دانشگاه و تجلیل از پژوهشگران نمونه و برگزیده اعضای هیات علمی و دانشجویی را از دیگر برنامه‌های هفته پژوهش این دانشگاه ذکر کرد و یادآورشد: این مراسم در روز دوشنبه  پنجم دی ماه جاری برگزار می‌شود.