رونمایی دستگاه مغناطومتر دانشگاه کاشان در بین دستاوردهای فناورانه برتر پژوهشی کشور

۲۹ آذر ۱۳۹۰ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۶۲۵ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه

دستگاه مغناطومتر دانشگاه کاشان در بین 15 دستاورد فناورانه برتر پژوهشی کشور انتخاب و در تهران با حضور رییس جمهور رونمایی شد.

عضوهیات علمی گروه مهندسی فیزیک دانشگاه کاشان و طراح این دستگاه مغناطومتر گفت: این دستگاه  در نانوفناوری کاربرد دارند و قادر به اندازه‌گیری مغناطیسی بر روی نمونه‌هایی با مغناطیس یک ده هزارم  emuتا حداکثر 50emu می‌باشد.

محمدالماسی اظهار داشت: این دستگاه با مغناطومتر,VSM  طراحی شده ودارای قابلیت‌های مشابه خارجی خود است و صرفه‌جویی ارزی قابل ملاحظه‌ای را برای کشور به همراه دارد.

وی با اشاره به اینکه این دستگاه در شرکت مغناطیس کویر کاشان مستقر در مرکز رشد دانشگاه کاشان  طراحی شده است افزود: این سیستم توان رسم منحنی مشخصه نمونه‌های مغناطیسی از نانو پودر تا مواد کپه‌ای را دارد.