ساخت دستگاه سیستم اندازه‌گیری مساحت سطحی و آنالیزهای برنامه‌ریزی شده دمایی در دانشگاه کاشان

۲۸ آذر ۱۳۹۰ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۶۰۵ اخبار دانشگاه

دستگاه سیستم اندازه‌گیری مساحت سطحی و آنالیزهای برنامه‌ریزی شده دمایی توسط گروه منهدسی شیمی دانشگاه کاشان ساخته شد.

عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه کاشان و سرپرست  تیم تحقیقاتی این دستگاه گفت: این دستگاه به منظور انجام مطالعه بر روی کاتالیست‌های هتروژنی مربوط به یک فرآیند خاص، شناسایی و داشتن اطلاعات کانی راجع به خصوصیات کاتالیست‌ها اهمیت بسیاری دارد.

دکتر مهران رضایی افزود: از این دستگاه برای اندازه‌گیری خصوصیات سطحی کاتالیست و آنالیزهای برنامه‌ریزی شده دمایی کاتالیست‌های ناهمگن از جمله احیاء اکسیداسیون و برنامه‌ریزی شده دمایی، دفع سطحی برنامه‌ریزی شده دمایی و اندازه‌گیری مساحت سطح ویژه به روشBET استفاده می‌شود.

وی، مدت زمان ساخت این دستگاه را شش ماه ذکر کرد و اظهار داشت: هزینه تمام شده این دستگاه یک چهارم نمونه خارجی است.

این دستگاه توسط دکتر مهران رضایی، ابوالفضل بیابانی و فرشته مشکانی در پژوهشکده علوم و فناوری دانشگاه کاشان، آزمایشگاه تحقیقاتی کاتالیست و مواد پیشرفته گروه مهندسی شیمی دانشگاه کاشان ساخته شده است.