بازنشستگان دانشگاه کاشان تکریم شدند

۰۹ آذر ۱۳۹۰ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۶۰۰ اخبار دانشگاه

مراسم تکریم  بیش از 80 بازنشسته دانشگاه کاشان با حضور خانواده‌های آنها در این دانشگاه برگزار شد.

سرپرست دانشگاه کاشان در این  مراسم، یکی از کانون‌های مهم برای تعلیم و تربیت صحیح را خانواده ذکر کرد و گفت: تربیت و عواطف انسانی به عنوان مهمترین اصل نظام انسانی از خانواده سرمنشاء می‌گیرد و خانواده سالم تضمین کننده امنیت جامعه است.

دکتر عباس کتابی هرگونه خدمت به بازنشستگان را حرمت‌گزاری به قشر فرهیخته جامعه دانست و اظهار داشت: پیشکسوتان به عنوان گنجینه‌ای از تجربه محسوب می‌شوند که باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که در تمامی امور از تجربیات آنان بهره مند شویم و آنان را تکریم کنیم.

وی با اشاره به اینکه، خانواده واحد بنیادین و اساسی جامعه و عامل اصلی رشد و تعالی انسان است افزود: باید سعی شود تا با خانواده‌ای همراه با آرامش، جامعه را به سمت و سوی ارزش‌های انسانی و الهی سوق داد.

سرپرست دانشگاه کاشان  یادآور شد: تفکر تکریم بازنشستگان و پیشکسوتان که ریشه در سیره ائمه معصومین دارد اگراشاعه یابد، در این صورت بسیاری از مشکلات این قشر مرتفع خواهد شد.

این مراسم از سوی اداره رفاه کارکنان دانشگاه همراه با برنامه‌های متنوع و ضیافت شام خانواده‌ها برگزار شد.