آغاز مراحل اجرائی اختصاص پژوهانه

۲۵ شهریور ۱۳۸۵ | ۱۹:۱۶ کد : ۱۵۱ اخبار دانشگاه
مطابق اعلام مدیر پژوهشی دانشگاه همکاران محترم هیات علمی رسمی و پیمانی تا ۱۵/۷/۸۵ مهلت دارند فرم کامپیوتری جداول محاسبه امتیاز فعالیت های پژوهشی خویش مربوط به اول تیر ۸۳ تا آخر خرداد ۸۵ را تکمیل و همراه با مستندات به شورای دانشکده متبوع خویش تحویل دهند. این فرم بر روی سایت دانشگاه در شاخه پژوهش – مدیریت پژوهشی – فرمهای پژوهشی با فرمت Word قرار دارد. اطلاع رسانی در خصوص سایر موضوعات مربوطه بتدریج انجام خواهد شد.

مطابق اعلام مدیر پژوهشی دانشگاه همکاران محترم هیات علمی رسمی و پیمانی تا 15/7/85 مهلت دارند فرم کامپیوتری جداول محاسبه امتیاز فعالیت های پژوهشی خویش مربوط به اول تیر 83 تا آخر خرداد 85 را تکمیل و همراه با مستندات به شورای دانشکده متبوع خویش تحویل دهند. این فرم بر روی سایت دانشگاه در شاخه پژوهش – مدیریت پژوهشی – فرمهای پژوهشی با فرمت Word قرار دارد.

اطلاع رسانی در خصوص سایر موضوعات مربوطه بتدریج انجام خواهد شد.