دانشگاهیان دانشگاه کاشان سالروز شکست حصر آبادان را گرامی داشتند

۰۶ مهر ۱۳۹۰ | ۱۳:۳۸ کد : ۱۴۹۴
دانشگاهیان دانشگاه کاشان به مناسبت هفته دفاع مقدس با طی مسیر از مسجد تا گلزار شهدای گمنام این دانشگاه با ندای «شهیدان زنده اند الله اکبر» و «کجایید ای شهیدان خدایی»، سالروز شکست حصر آبادان را گرامی داشتند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان در این مراسم با گرمیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و سالروز شکست حصر آبادان گفت: حماسه دلاورمردان و جوانان ما در این عملیات، پیش‌بینی‌های کارشناسان نظامی جهان را نقش برآب کرد.

حجت الاسلام عباس خادمیان اظهار داشت: شکستن حصر آبادان نقطه عطفی در تاریخ دفاع مقدس بود که با کمترین تلفات و خسارات، چشم جهانیان را خیره کرد.

مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثار گر دانشگاه کاشان، نیز با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و پنجم مهر سالروز شکستن حصر آبادان گفت: طبق فرمایشات رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) که "حصر آبادان باید شکسته شود"، رزمندگان دلیر ایران در چنین روزی با رمز مقدس "نصر من الله و فتح قریب"، کلیه مواضع دشمن را در هم کوبیدند.

حجت‌الاسلام شیخ‌زاده افزود: در این روز ضمن شکستن حصر آبادان بیش از150 کیلومتر مربع از اراضی اشغال و میهن اسلامی آزاد شد.