پنجمین کنفرانس ترکیبیات و نظریه گراف در دانشگاه کاشان برگزار می شود

۲۸ فروردین ۱۳۹۱ | ۱۶:۱۲ کد : ۱۴۹۱ اخبار دانشگاه
مدیر گروه نانو محاسبات و عضو هیات علمی گروه ریاضی دانشگاه کاشان، از برگزاری پنجمین کنفرانس بین المللی ترکیبیات جبری و نظریه گراف در این دانشگاه خبر داد.
پنجمین کنفرانس ترکیبیات و نظریه گراف در دانشگاه کاشان برگزار می شود

پروفسور سید علیرضا اشرفی اظهار داشت: این کنفرانس علمی با همکاری مرکز IPM (مهمترین مرکز علمی ترکیبیات و محاسبه پژوهشکده ریاضیات پژوهشگاه دانش های بنیادی) با حضور سه مهمان خارجی از اساتید دانشگاه های کشورهای هند، ترکیه و مجارستان و جمعی از پژوهشگران و محققان دانشگاه های ایران برگزار می شود.

وی، هدف از برگزاری این کنفرانس را، آشنایی محققین ایرانی فعال در زمینه های مختلف ترکیبیات جبری با تحقیقات یکدیگر و نیز معرفی تازه ترین دستاوردهای پژوهشی علم ترکیبیات دانست و افزود: محققان و پژوهشگران علاقمند به این کنفرانس می توانند آثار و مقالات خود را در زمینه های ترکیبیات تا پانزدهم خرداد ماه به دبیرخانه این همایش گروه ریاضی دانشگاه کاشان تحویل دهند.

دبیر اجرایی این کنفرانس، کاربرد ترکیبیات را در تمام زمینه ها حایز اهمیت دانست و اظهار داشت: از جمله کاربردهای مهم این شاخه میتوان به استفاده آن در برنامه نویسی کامپیوتر و الگوریتم ها اشاره کرد.

پروفسور اشرفی، با اشاره به اینکه ترکیبیات به بررسی مسائل شمارش، گرافها، بازیها و نیز مسائل ساختاری روی مجموعه های متناهی می پردازد افزود: با تکنیک های شماره ترکیبیات می توان به مسائل معماگونه ریاضی، بسیاری از بازیها و به نقطه ای از شهر دست یافت.

این کنفرانس علمی در 13 و 14 تیرماه سال جاری در دانشگاه کاشان برگزار می شود.