اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درباره پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز و رتبه اول کارشناسی در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۱-۹۰ طبق ماده‌۲آیین‌نامه شماره ۳۵۳۶/۲۱ مورخ ۳۱/۶/۸۶

۰۵ شهریور ۱۳۹۰ | ۱۲:۰۳ کد : ۱۴۶۶

بدین وسیله به اطلاع کلیه دانش آموختگان دوره های کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) مشمول آیین‌نامه شماره 3536/21 مورخ 31/6/86که دارای شرایط ذیل میباشند میرساند، این افراد بایستی براساس برنامه زمانی اعلام شده بند "ب" همین اطلاعیه جهت ثبت نام و انتخاب رشته به سایت اینترنتی www.sanjesh.org   و جهت تحویل فرم های مربوطه طبق برنامه اعلام شده از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه نمایند.

الف) شرایط استفاده از آئین نامه:

دانشجویانی که دارای شرایط زیر باشند می توانند از امتیاز این آئین نامه بهره مند شوند.

1ـ کارشناسی ناپیوسته: براساس بند چ آیین‌نامه شماره 3536/21 مورخ 31/6/86، دانشجویان رتبه اول در بین دانشجویان هم رشته و هم ورودی دانشگاه محل تحصیل که ظرف مدت حداکثر چهار نیمسال دانش‌آموخته شوند و دارای میانگین کل حداقل 17 باشند.

2ـ کارشناسی پیوسته: براساس بند ج آیین‌نامه شماره 3536/21 مورخ 31/6/86، دانشجویان ممتاز که حداکثر در مدت هشت نیمسال دانش‌آموخته شوند و به لحاظ میانگین کل جزو 10% درصد* برتر در بین دانشجویان هم رشته و هم ورودی (مجموع دوره های روزانه و شبانه) خود باشند.

ب) زمان ثبت نام و تحویل معرفی نامه:

1-  ثبت نام و انتخاب رشته از طریق سایت اینترنتی:

از تاریخ 1/6/1390 لغایت 8/6/1390

آدرس  www.sanjesh.org

2- تحویل معرفی نامه* و سایر مدارک به صورت حضوری:

از تاریخ 9/6/1390 لغایت 15/6/1390

آدرس: تهران – خیابان کریمخان زند – بین خیابان سپهبد قرنی و خیابان استاد نجات الهی – پلاک 204 - سازمان سنجش آموزش کشور

جهت دریافت اطلاعات بیشتر به سایت سازمان سنجش آموزش کشور  مراجعه فرمائید.