رصدخانه دانشگاه کاشان آماده استقبال از علاقمندان

۰۸ شهریور ۱۳۸۵ | ۱۹:۰۹ کد : ۱۴۶
رصدخانه دانشگاه کاشان یکی از مجهزترین رصدخانه‌های کشور طی آیین خاصی به بهره‌برداری رسید. در این مراسم که عصر سه‌شنبه ۷/۶/۸۵ با حضور سیدمرتضی بختیاری استاندار اصفهان، دکتر سعدا... نصیری قیداری عضو شورای راهبری و رئیس کمیته مکان‌یابی رصدخانه ملی ایران، رئیس، معاونان و اعضای هیأت علمی دانشگاه کاشان، رؤسای دانشگاه‌های منطقه، منجمان، دانشجویان، مسئولان ادارات و اراگان‌های دولتی منطقه کاشان و ... برگزار شد؛ دکتر حسن دقیق رئیس دانشگاه کاشان، دکتر نصیری قیداری و سیدمرتضی بختیاری در سخنان جداگانه‌ای با تأکید بر جایگاه علم نجوم اظهار امیدواری کردند این رصدخانه با تجهیزات خوبی که از آن برخوردار است بتواند سرویس‌دهی مناسبی به علاقمندان داشته باشد. دکتر نصیری همچنین با ارائه گزارشی از وضعیت مکان‌یابی رصدخانه ملی فواید و برکات وجود این رصدخانه را برشمرد. گزارش تصویری مراسم را می‌بینید:

رصدخانه دانشگاه کاشان یکی از مجهزترین رصدخانه‌های کشور طی آیین خاصی به بهره‌برداری رسید. در این مراسم که عصر سه‌شنبه 7/6/85 با حضور سیدمرتضی بختیاری استاندار اصفهان، دکتر سعدا... نصیری قیداری عضو شورای راهبری و رئیس کمیته مکان‌یابی رصدخانه ملی ایران، رئیس، معاونان و اعضای هیأت علمی دانشگاه کاشان، رؤسای دانشگاه‌های منطقه، منجمان، دانشجویان، مسئولان ادارات و اراگان‌های دولتی منطقه کاشان و ... برگزار شد؛ دکتر حسن دقیق رئیس دانشگاه کاشان، دکتر نصیری قیداری و سیدمرتضی بختیاری در سخنان جداگانه‌ای با تأکید بر جایگاه علم نجوم اظهار امیدواری کردند این رصدخانه با تجهیزات خوبی که از آن برخوردار است بتواند سرویس‌دهی مناسبی به علاقمندان داشته باشد. دکتر نصیری همچنین با ارائه گزارشی از وضعیت مکان‌یابی رصدخانه ملی فواید و برکات وجود این رصدخانه را برشمرد.

گزارش تصویری مراسم را می‌بینید: