ثبت نام وام شهریه نیمسال اول سال تحصیلی ۹۱-۹۰ وی‍ژه دانشجویان نوبت دوم (شبانه)

۲۱ خرداد ۱۳۹۰ | ۱۶:۴۷ کد : ۱۴۰۵ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ورودی های89 تا87 وکارشناسی ارشد 90- 89

بدین وسیله به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند ثبت نام وام شهریه نیمسال اول سال تحصیلی 91-90 فقط اینتر نتی واز طریق پورتال دانشجویی انجام می گیرد.لذا دانشجویان گرامی از مراجعه حضوری به اداره رفاه خودداری نمایند مگر برای تحویل مدارک خواسته شده.

دانشجویان می توانند از تاریخ 16/3/90 لغایت 2/4/90 با مراجعه به پورتال دانشجویی در قسمت امور دانشجویی  ثبت نام ونسبت به تکمیل فرم مربوط اقدام نمایند.

شرایط ومدارک لازم

دانشجویانی که برای اولین بار درخواست وام می نمایند باید قبل از ثبت نام، تعهد محضری به انضمام تصویر حکم کارگزینی ضامن خود را به اداره رفاه وخدمات دانشجویی تحویل نمایندوپرداخت وام مشروط به تحویل مدارک مذکور خواهد بود.

میزان وام شهریه با توجه به اعتبارات تخصیص یافته در هر نیمسال تحصیلی می باشد که به نام دانشجوی متقاضی به حساب امور مالی دوره شبانه دانشگاه واریز خواهد گردید.

تاریخ سررسید اقساط ، 9 ماه پس از فراغت از تحصیل می باشد که مدت خدمت نظام وظیفه آقایان به مدت مذکور اضافه می شود.

باز پرداخت وام با 4% کارمزد از زمان پرداخت تا شروع بازپرداخت محاسبه وسپس دفتر چه اقساط صادر می گردد.

در صورت ترک تحصیل، انصراف و......دانشجو ملزم به پرداخت یکجای کل بدهی با محاسبه ی کارمزد می باشد.

دانشجویان متقاضی انتقال به دانشگاه های دیگر، حق ثبت نام نداشته وباید ثبت نام وام خود را دردانشگاه مقصد انجام دهند.

دانشجویان متقاضی می توانند با مراجعه به سایت دانشگاه، پورتال دانشجویی، امور دانشجویی ثبت نام وفرم مربوط را تکمیل نمایند واز تاریخ 25/4/90 بامراجعه به پورتال از نتیجه ثبت نام خود آگاه شوند.

اداره رفاه وخدمات دانشجویی