دفتر ارتباط خانه با دانشگاه در دانشگاه کاشان راه‌اندازی شد

۱۶ آذر ۱۳۸۹ | ۱۷:۱۶ کد : ۱۲۱۲ اخبار دانشگاه

مسئول مرکز مشاوره دانشگاه کاشان گفت: دفتر ارتباط خانه با دانشگاه در دانشگاه کاشان راه‌اندازی شد.

سیدحسین حسینی گفت: هدف این دفتر ایجاد ارتباط بین دانشگاه با خانواده دانشجویان است تا از این طریق مشکلات دانشجویان با استفاده از ظرفیت‌های خانواده و دانشگاه شناخته شود.

وی افزود: در رفع نیازهای عاطفی در مواقع بحرانی حل مشکلات زندگی دانشجویی و بررسی مشکلات تحصیلی و اخلاقی دانشجویان و اطلاع‌رسانی به خانواده آنها از قوانین آموزشی و ضوابط انضباطی و تقویم آموزشی از دیگر اهداف دفتر می‌باشد.

حسینی گفت: در حال حاضر تماس با والدین دانشجویان جدیدالورود و معرفی این دفتر جهت برقراری ارتباط متقابل و تهیه کتابچه آموزشی ویژه والدین در زمینه آشنایی با قوانین آموزشی، ضوابط انضباطی دانشگاه و تقویم آموزشی در دستور کار این دفتر می‌باشد.

به گفته وی، برگزاری همایش یک روزه ویژه دانشجویان جدیدالورود تحت عنوان نقش ارتباط بین والدین و دانشگاه در پیشگیری از آسیب‌های روانی و اجتماعی دانشجویان تا پایان سال جاری اجرا خواهد شد.