بزرگداشت شهید دکتر مجید شهریاری در دانشگاه کاشان

۱۵ آذر ۱۳۸۹ | ۱۸:۴۲ کد : ۱۲۰۷ اخبار دانشگاه

جلسه بزرگداشت شهید دکتر مجید شهریاری استاد فیزیک هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی روز یکشنبه 14/9/89 از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در مسجد دانشگاه کاشان برگزار شد.

معاون سازمان انرژی اتمی کشور در این مراسم ویژگی‌های اخلاقی، علمی و شخصیتی دکتر شهریاری را بر شمرد.

دکتر بهزاد سلطانی گفت: شهید شهریاری با یک شش نفره دانشجویی در سازمان انرژی اتمی مشغول فعالیت علمی و پژوهشی بودند.

وی تیزهوشی، ابداع، جدیت و پشتکار، سطح بالای معلومات و مطالعات به روز را از ویژگی‌های علمی این استاد فرهیخته خواند و گفت: این استاد از جمله اساتید آینده‌داری بود که سازمان انرژی اتمی حساب ویژه‌ای روی وی باز کرده بود.

عضو هیأت علمی دانشگاه کاشان در ادامه به سابقه همکاری و آشنایی نزدیک خود با دکتر شهریاری اشاره کرد و گفت: وی انسانی بسیار متواضع بود چنانچه در برخورد اولیه نمی‌شد تشخیص داد که ایشان استاد دانشگاه با مرتبه علمی بالا هستند.

دکتر سلطانی، تهجد و شب‌زنده‌داری، حضور در صف اول جماعت، دقت در حفظ بیت‌المال، حسن سلوک و برخورد را از دیگر ویژگی‌های اخلاقی این استاد فقید دانست.

به گفته وی، گرچه فقدان استادی با ویژگی‌های شهید شهریاری برای سازمان اتمی سخت و سنگین است اما دوباره با جایگزینی استادی مبرز این خلأ را پر می‌کنیم و همچنان با سرزندگی و توان مضاعف فعالیت‌های صلح‌آمیز سازمان را پیش می‌بریم.

تلاوت قرآن و مدیحه‌سرایی از دیگر بخش‌های این مراسم بود.