به همت عضو هئیت علمی دانشگاه کاشان، سوپر کامپیوتر (HPC) در دانشگاه کاشان به بهره برداری می‌رسد

۱۳ آذر ۱۳۸۹ | ۱۴:۱۸ کد : ۱۱۹۹ اخبار دانشگاه

دکتر حسین ابراهیم پور از طراحی و ساخت سوپر کامپیوترHigh performance computing(HPC) در دانشگاه کاشان خبر داد.

عضو هئیت علمی گروه مهندسی کامپیوتر و معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی دانشگاه کاشان با بیان این مطلب گفت: در طراحی این سوپرکامپیوتر از امکانات هشت روش مختلف ساخت سوپر کامپیوتر یا محاسبات فوق دقیق(فوق سریع) استفاده شده است.

وی با اشاره به همکاری دانشجویان کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان برای طراحی و اجرای این طرح افزود: مقدمات این طرح از دو سال پیش آغاز و فاز آزمایشی آن به پایان رسیده است و امیدواریم مرحله نهایی و تجاری این طرح تا یکسال آینده با مساعدت ریاست محترم دانشگاه آماده بهره برداری کامل شود.

دکتر حسین ابراهیم پور در مورد نمونه مشابه داخلی این سوپر کامپیوتر در ایران اظهار داشت: دوازده دانشگاه کشور در قالب یک کنسرسیوم و بصورت مشترک در حال طراحی نمونه یک سوپر کامپیوتر هستند و دانشگاه کاشان این افتخار را دارد که به تنهایی این سوپرکامپیوتر را طراحی و آماده بهره برداری نهایی قرار دهد.

لازم به ذکر است که این پروژه در حال حاضر به سفارش یک شرکت بزرگ داخلی در حال انجام است و امکان سرویس دهی به کلیه مراکز تحقیقاتی داخل دانشگاه را داراست.