دانشجوی دانشگاه کاشان دانشجوی نمونه کشوری شد

۱۲ بهمن ۱۳۸۹ | ۱۳:۱۰ کد : ۱۱۹۸ اخبار دانشگاه

حسین شبانی دانشجوی مقطع  دکترای ریاضی دانشگاه کاشان به عنوان دانشجوی نمونه کشوری معرفی شد.

وی در جشنواره تجلیل از دانشجویان نمونه کشوری از دست ریاست محترم جمهور لوح تقدیر و جوایز برتر این جشنواره را دریافت کرد.

ارائه تحقیقات علمی و پژوهشی و فعالیت‌های فرهنگی دلیل معرفی ایشان به عنوان دانشجوی نمونه بوده است.

ارائه 14 مقاله ISI در مجلات خارجی، شرکت در سه کنفرانس داخلی و پژوهشگر برتر در زمینه ارائه مقالات علمی در دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد از موفقیت‌های این دانشجوی نمونه دانشگاه کاشان است.

عضویت فعال در بسیج و حضور در کلاس‌های قرآنی و فرهنگی شهرستان به عنوان مربی از دیگر فعالیت‌های این دانشجو می‌باشد.

ایشان دوره کارشناسی رشته ریاضی را از سال 82 در دانشگاه کاشان شروع و سال 87 به عنوان دانشجوی کارشناسی ارشد پذیرفته و در سال 1389 هم دورة دکترای خود را در این دانشگاه شروع کرده است.

این دانشجوی نمونه کشوری با قدردانی از زحمات استاد راهنمای خود پروفسور سیدعلیرضا اشرفی دلیل موفقیت خود را اتکاء به خداوند، زحمات و تلاش‌های استادان این دانشگاه و پدر و مادر خود می‌داند.