طراحی و ساخت ربات هوشمند تیرانداز(نشانه گیر) در دانشگاه کاشان

۲۷ آذر ۱۳۸۹ | ۱۰:۴۹ کد : ۱۱۹۳ اخبار دانشگاه

ربات هوشمند تیرانداز (ربات نشانه‌گیر) با امکانات پردازش تصویر در گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان طراحی و ساخته شد.

این ربات هوشمند که خانم لیلا شهابی دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر و دکتر حسین ابراهیم پور به عنوان استاد راهنما  آن را طراحی و به مرحله اجرا در آورده‌اند، قادر است تا بعد از تصویربرداری از هدف  با تشخیص محل چهره به سمت هدف موردنظر نشانه گیری کند. این طرح با هزینه‌ای بالغ بر 5 میلیون ریال و در طول مدت یکسال در دانشگاه کاشان به بهره‌برداری رسیده است.

گفتنی است که تا کنون چند پروژه رباتیک از جمله ربات بازو، ربات جاروگر  و اضافه کردن امکان پردازش تصویر به کیت رباتیک لوگو توسط دانشجویان کارشناسی دانشکده مهندسی و زیر نظر دکتر ابراهیم پور انجام شده و در حال حاضر پروژه شبیه‌سازی و ساخت ربات‌های تجمعی در حال انجام می باشد.