مراسم بزرگداشت هفته بسیج در دانشگاه کاشان برگزار شد

۱۳ آذر ۱۳۸۹ | ۱۴:۱۵ کد : ۱۱۸۶ اخبار دانشگاه

همزمان با هفته بسیج، مراسم بزرگداشت هفته بسیج با حضور کارکنان و اساتید بسیجی دانشگاه کاشان برگزار شد.

نماینده ولی فقیه در سپاه کاشان در این مراسم با تبریک هفته بسیج، بسیج را میراث ماندگار و گرانقدر امام راحل دانست و گفت: حضور بسیجیان در عرصه های مختلف، باعث اقتدار و صلابت جمهوری اسلامی شده و بصیرت و حضور بسیجیان در صحنه های انقلاب، خاری در چشم دشمنان نظام می باشد.

حجت الاسلام سیدمحسن حسینی دیباجی با اشاره به تلاش دشمنان نظام برای سست کردن پایه‌های اعتقادی جامعه ایران اظهار داشت: در دوران اصلاحات عده ای با سوء استفاده از شعار تسامح و تساهل درپی ترویج اندیشه های سکولاریستی در جامعه بودند که خوشبختانه با شعور و آگاهی ملت ایران و رهنمودهای مدبرانه مقام معظم رهبری تمامی این تلاشها خنثی گردید و امروز شاهد هستیم دولتی با محوریت انقلاب و اسلام در راس کار قرار دارد.

در پایان این مراسم، حجت الاسلام حسینی دیباجی به سوالات حاضرین پاسخ دادند.