پیام تبریک ریاست محترم دانشگاه به مناسبت هفته بسیج

۰۱ آذر ۱۳۸۹ | ۰۹:۵۸ کد : ۱۱۸۰ پیام ریاست دانشگاه

بسیج در حقیقت مظهر یک وحدت مقدس میان افراد ملت است.

«مقام معظم رهبری»

بسیج تنها یک واژه نیست، بلکه دریائی از مفاهیم والای معنوی و ارزشی است؛ تبلور عینی واژه‌هایی چون صلابت و استواری، ایمان و ایثار، شور و شعور، بصیرت و بیداری، ولایتمداری و راست قامتی تنها در قاموس کسانی است که ردای متبرک بسیج را به تن کرده‌اند و بیهوده نیست که نام و یاد بسیجی در جای جای این سرزمین مایه مباهات و دلگرمی نیروهای مومن و انقلابی و موجد رعب و وحشت و نومیدی دشمنان انقلاب است.

از آن روز که بسیجیان جان برکف با لبیک به ندای معمار کبیر انقلاب، قدم در میدان رزم و شهادت گذاشتند و دست متجاوزان به این آب و خاک را کوتاه کردند تا امروز که به برکت حضور بابصیرت بسیجیان در خط برحق ولایت حضرت آیت الله خامنه‌ای – حفظه الله تعالی- این انقلاب، فتنه‌ها و توطئه‌های زیادی را پشت سر نهاده است، همیشه و درهمه حال همراهی و حضور الهی گونه بسیج، خنثی کننده توطئه‌های شوم دنیای استکبار بر علیه ایران اسلامی بوده و هست.

و اما امروز بسیج و فرهنگ بسیجی بسیار پیچیده‌تر از پیش، نه در مقابل توپ و تانک بلکه در میدان جنگ نرمی آماده پیکار هستند که در آن تمایز دوست و دشمن و حق و باطل جز در سایه بصیرت و حرکت در خط راستین امامت حضرت حجت-عج- و نائب برحقش میسر نیست.

اینجانب به نمایندگی از دانشگاهیان دانشگاه کاشان ضمن گرامیداشت رشادت‌ها و دلاوری‌های بسیجیان مومن و متعهد و با آرزوی ترویج فرهنگ بسیج و بسیجی، فرارسیدن هفته بسیج را به رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای(مدظله العالی) و عموم بسیجیان و ملت بزرگوار ایران اسلامی تبریک و تهنیت  می‌گویم.

دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد

رئیس دانشگاه کاشان