عملیات احداث دو طرح آموزشی و فرهنگی از سوی خیرین در دانشگاه کاشان آغاز شد

۰۹ آبان ۱۳۸۹ | ۱۷:۰۶ کد : ۱۱۶۸ اخبار دانشگاه

عملیات احداث دو طرح آموزشی و فرهنگی روز شنبه در آیین ویژه‌ای با حضور آیت‌الله نمازی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان، حسینعلی حاجی معاون استاندار و فرماندار کاشان، مدرس‌زاده شهردار کاشان، رئیس و مسئولان دانشگاه کاشان و جمع زیادی از خیّرین آموزش عالی در دانشگاه کاشان آغاز شد.

رئیس دانشگاه کاشان این طرح‌ها را شامل ساخت خوابگاه دانشجویی و دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی ذکر کرد و گفت: هزینه ساخت این طرح‌ها با کمک افراد نیکوکار سیدمحمد محتشمی و دکتر علی محمد ساتر و حاجیه خانم زهرا کتابچی تأمین شده است.

دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد اظهار داشت: خوابگاه دانشجویی محتشمی با سه هزار و 100 مترمربع زیربنا در چهار طبقه، 73 اتاق و با ظرفیت 250 دانشجو احداث خواهد شد.

وی افزود: برای احداث این خوابگاه اعتباری بالغ بر 18 میلیارد ریال پیش‌بینی شده است که با کمک خیر سیدمحمد محتشمی ساخته خواهد شد.

به گفته وی، دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی نیز با شش هزار و 300 مترمربع زیربنا در دو طبقه و 70 کلاس با هزینه‌ای بیش از 30 میلیارد ریال ساخته می‌شود.

دانشگاه کاشان با شش دانشکده دارای 9 خوابگاه با ظرفیت دو هزار و 200نفر دانشجو است.