پیام تقدیر و تشکر رئیس دانشگاه کاشان و مسئول نهاد رهبری به مناسبت روز کارمند

۰۴ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۴ کد : ۱۱۵۴۸ اخبار دانشگاه پیام ریاست دانشگاه گزارش ویدئویی

همکار گرامی

سلام علیکم

با احترام و با تسلیت ایام محرم الحرام و با گرامیداشت 4 شهریور روز کارمند، بدینوسیله از زحمات و خدمات ارزشمند جنابعالی در اعتلای دانشگاه کاشان تقدیر و تشکر می نمایم.

خوشبختانه و در هفتمین سال این دوره مدیریتی، مناسبت هفته دولت و روز کارمند، با اعلام خبر کسب رتبه ممتاز و ستایش برانگیز «هفتم» دانشگاه کاشان در نظام رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC همزمانی پیدا کرده است و در این میان حتماً تکاپو و وظیفه شناسی مؤثر شما همکاران در زمینه سازی محیطی علمی و پررونق و کسب این رتبه و دیگر رتبه های درخشان ملی و بین المللی نقش آفرینی مؤثری داشته است.

دورة کنونی (دوره کرونا) و شرایط حاکم بر فعالیت های دانشگاه هوشیاری و فعالیت مضاعف همکاران را می طلبد تا با جدیت و پشتکار و بسترسازی خدمات مرتبط با آموزش مجازی، خللی در روند تحصیل و علم آموزی دانشجویان فراهم نیاید.

با گرامی داشت مجدد روز کارمند، سلامت و توفیق جنابعالی و خانواده محترم را از درگاه یزدان بخشایشگر مسئلت دارم.

چهارم شهریور 1399

دکتر عباس زراعت