شروع رسمی طرح تاک با حضور معاون دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه کاشان
رئیس دانشگاه کاشان گفت: طرح تنوع و ارتقاء کیفیت تغذیه دانشجویی «تاک» با حضور معاون دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به طور رسمی از روز شنبه 17 مهرماه جاری در دانشگاه کاشان آغاز به کار کرد.
دکتر سیدجواد ساداتینژاد افزود: دکتر محمود ملاباشی ضمن افتتاح رسمی این طرح محاسن این طرح را برشمرد.
شایان ذکر است طرح تاک با هدف ارتقاء کیفیت، ایجاد تنوع، سهولت در انتخاب غذا، ارتقاء شاخصههای بهداشتی طبخ و توزیع، ایجاد رفاه بیشتر و مشارکت بالاتر دانشجویان از مهرماه سال جاری به صورت آزمایشی و با ظرفیت یکهزار نفر در دانشگاه کاشان اجرا شده است و در صورت موفقیت در همه دانشگاههای کشور تعمیم مییابد.
از جمله مزایای این طرح عدم پرداخت وجه نقد برای غذا، عدم نیاز به رزرو، امکان حضور همراه و میهمان، امکان استفاده از وام تغذیه، افزایش کیفیت غذا و بازپرداخت مبلغ غذا بعد از فراغت از تحصیل و اشتغال به صورت اقساط ماهانه میباشد.
نظر شما :