توسعه ورزش قهرمانی با تاکید بر شناسایی و جذب قهرمانان ورزشی

۰۷ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۸ کد : ۱۱۴۶۴ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی از برگزاری اولین جلسه شورای ورزش دانشگاه روز سه‌شنبه مورخ 31 تیرماه  خبر داد و گفت: با تشکیل شورای ورزش دانشگاه، عزم جدی برای توسعه زیر ساختها و سامان‌دهی امور ورزشی دانشگاه شکل گرفته است.

سعید حلاج باشی اضافه کرد: در جلسه شورای ورزش که سالیانه 2 تا 3 نوبت تشکیل می شود؛ امور کلان ورزش دانشگاه از جمله توسعه زیر ساخت‌ها، تقویت ورزش همگانی و قهرمانی دانشجویان و کارکنان مورد بررسی قرار می گیرد.

وی ادامه داد: در این جلسه گزارش عملکرد سال 98 تربیت بدنی دانشگاه در محور‌های امور برنامه‌ای، امور همگانی، امور قهرمانی و امور مالی، توسط مدیر تربیت بدنی ارائه گردید؛ که اعضاء شورا نظرات خود را در خصوص آن اعلام داشتند.

همچنین در خصوص نحوه اداره و راه اندازی کلینیک تندرستی و مشاوره ورزش دانشگاه  تبادل نظر  و مقرر شد تصمیم نهایی در هیات رئیسه دانشگاه اتخاذ گردد.

سعید حلاج‌باشی با اشاره به مصوبات این جلسه ابراز امیدواری کرد: در آینده شاهد پیشرفت و توسعه ورزش به ویژه در  ورزش قهرمانی دانشجویان باشیم .

به گفته وی از جمله تصمیمات این جلسه، بررسی راهکارها و شیوه‌های جذب دانش‌آموزان قهرمان در دانشگاه بود که برنامه‌ریزی برای  این  ماموریت  به تربیت بدنی دانشگاه واگذار گردید.

همچنین مقرر شد در خصوص جذب قهرمانان ملی کشور، آیین‌نامه‌های موجود  در این زمینه، بررسی و راهکار مناسب ارائه گردد.

کلید واژه ها: شورای ورزش تربیت بدنی تندرستی ورزش

م ض ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۸:۱۷
سلام خسته نباشن کار خوبی میکنن ولی من ک تربیت بدنی هم هستم بخاطر کلاسا نتونستم برم تمرینای تیم بعدشم ک درسو حذف کردم رفتم برم تمرین مربی گفت من تیممو چیندم و نمیتونی بیای