تعمیرات و به روزرسانی مجموعه آبی آینه دانشگاه کاشان

۳۱ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۰:۰۱ کد : ۱۱۳۱۷ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از اجرای تعمیرات و به روزرسانی مجموعه آبی آینه در ایام تعطیلات کرونایی خبر داد.

دکتر سعید حلاج باشی افزود: با توجه به بحران ایجاد شده از ویروس کرونا و سیاست تبدیل تهدید به فرصت در مجموعه تربیت بدنی، از تعطیلی ایجاد شده در جهت به روزرسانی و تعمیرات اماکن ورزشی مدیریت تربیت بدنی استفاده گردیده است.

وی خاطر نشان کرد: در همین راستا یکی از مهمترین اماکن ورزشی دانشگاه مجموعه آبی آینه می‌باشد که اقدامات اساسی در جهت به روزرسانی این مجموعه انجام شده است.

وی تعویض سنگ سلیس منبع تصفیه آب استخر کودکان، تعویض لوله‌های منبع آب استخر کودکان، تعویض سنگ سلیس منبع تصفیه آب جکوزی و حوضچه آب سرد، تعویض لوله‌های منبع آب جکوزی وحوضچه آب سرد، تعمیر پمپ ودینام استخر کودکان، باز کردن پمپ‌های شوفاژ – منبع کویل آب گرم مصرفی استخر، سرویس وشستشوی کامل دستگاه تزریق کلر، سرویس کویل‌های جکوزی و گرمکن استخر کودکان، بازدید وسرویس دینام و پمپ‌های استخر کودکان، تعویض و مرمت لوله‌ها- دستگاه تصفیه آب استخر بزرگ، تعویض لوله‌های آب ناودان های سقف استخر و اصلاح و تعویض منابع را از جمله فعالیت‌های انجام شده عنوان کرد و افزود: این تعمیرات با هزینه بیش از 200 میلیون ریال انجام شده است.

وی اظهار داشت: برنامه تعمیرات مجموعه آبی آینه با تعویض درب و پنجره های مجموعه به پنجره‌های دوجداره و کاشی کاری اطراف استخر، سونا و رختکن‌ها به پایان خواهد رسید.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: اماکن ورزشی دانشگاه بویژه مجموعه آبی آینه در صورت کسب مجوزهای لازم از وزارت بهداشت و درمان و تایید ستاد بحران دانشگاه بازگشایی خواهد شد.

کلید واژه ها: تربیت بدنی استخر مجموعه آبی آینه شنا ورزش سلامت و تندرستی