حضور رئیس، هئیت رئیسه و جمعی از اساتید دانشگاه کاشان در جلسه دیدار مقام معظم رهبری با اساتید دانشگاه‌ها

۱۵ شهریور ۱۳۸۹ | ۱۵:۲۴ کد : ۱۱۲۴ اخبار دانشگاه

رئیس و هئیت رئیسه دانشگاه کاشان همراه با صدها نفر از استادان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در حسینیه امام خمینی، با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب دیدار کردند.

رئیس دانشگاه کاشان با ابراز خرسندی از این دیدار و تأثیرات معنوی آن، گفت: امیدواریم با پیاده کردن رهنمودهای مدبرانه مقام معظم رهبری در حرکت به سوی جهاد علمی و تولید فکر که جز مهمترین خواسته های ایشان از دانشگاهها بودند، بیش از پیش  موفق باشیم.

دکتر سیدجواد ساداتی نژاد، تسلط و اشراف رهبر معظم انقلاب به حوزه علم و فضای آموزش و بویژه دانشگاهها را مغتنم خواند و افزود: بیانات و انتقادات مقام معظم رهبری در مورد دانشگاهها، نشان از احاطه و شناخت کامل ایشان نسبت مشکلات و موضوعات مرتبط با دانشگاههاست و بر همه اساتید و دانشگاهیان لازم است که تمام تلاش و همتشان را در اجرای منویات حکیمانه رهبر انقلاب در محیط دانشگاه و علم به کار بندند.

در پایان این دیدار که در فضایی صمیمی برگزار شد، حاضرین بعد از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء به امامت ولی امر مسلمین حضرت آیت الله خامنه ای، روزه خود را در حضور ایشان افطار کردند.