اعتکاف رمضانیه در مسجد دانشگاه کاشان برگزار می‌شود

۰۶ شهریور ۱۳۸۹ | ۱۴:۲۳ کد : ۱۱۱۲ اخبار دانشگاه

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان گفت: دانشجویان خواهر شرکت کننده در طرح ضیافت اندیشه و دانشجویان خواهر که فرصت شرکت در طرح را نداشته‌اند همزمان با لیالی قدر در مسجد دانشگاه کاشان اعتکاف می‌کنند.

حجت‌الاسلام عباس خادمیان افزود: این اعتکاف از شب نوزدهم ماه مبارک رمضان به مدت سه شب در مسجد دانشگاه برگزار می‌شود.

وی با ابراز رضایت از انجام برنامه‌های آموزشی، فرهنگی، مذهبی و فوق برنامه طرح ضیافت تاکنون گفت: با توجه به تجربه دفتر نهاد در برگزاری اعتکاف‌های مختلف دانشجویی، امیدواریم برنامه‌های تدارک شده در این اعتکاف نیز مورد استفاده و توجه دانشجویان قرار گیرد.

به گفته وی، جزء‌خوانی قرآن مجید، سخنرانی، مداحی، قرائت ادعیه‌های مختلف حلقه‌های معرفتی و ... از جمله برنامه‌های اعتکاف شب‌های قدر در مسجد دانشگاه کاشان خواهد بود.