حضور دانشجویان شرکت‌کننده در طرح ضیافت اندیشه در نماز جمعه کاشان

۰۶ شهریور ۱۳۸۹ | ۱۴:۲۲ کد : ۱۱۱۱ اخبار دانشگاه

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان گفت: برای دومین هفته پیاپی دانشجویان شرکت‌کننده در طرح ضیافت اندیشه دانشگاه کاشان همراه با دیگر برنامه‌های معنوی این طرح به صورت جمعی در مراسم عبادی ـ سیاسی نماز جمعه کاشان شرکت کردند.

حجت‌الاسلام عباس خادمیان افزود: خوشبختانه دانشجویان مؤمن در کنار کلاس‌های آموزشی طرح ضیافت با حضور پرشور در برنامه‌های فرهنگی، مذهبی و فوق برنامه اوج علاقمندی خود را برای استفاده از فیوضات ماه مبارک رمضان و برنامه‌های فرهنگی ـ مذهبی نشان می‌دهند.

وی گفت: بحمدالله با ابتکار نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، عطر معنویت، صفوف به هم پیوسته نماز جماعت، تلاوت قرآن، نوای ادعیه مختلف، محفل انس با قرآن و نجواهای شبانه و سایر مراسم عبادی و معنوی در قالب طرح ضیافت، فضای دانشگاه‌های کشور را فرا گرفته است.