برگزاری بیش از ۵۰ برنامه فرهنگی ـ مذهبی در طرح ضیافت اندیشه دانشگاه کاشان

۰۶ شهریور ۱۳۸۹ | ۱۰:۱۳ کد : ۱۱۰۹ اخبار دانشگاه

مسئول تربیت و خودسازی طرح ضیافت اندیشه دانشگاه کاشان از برگزاری بیش از 50 برنامه آموزشی، فرهنگی و تفریحی فوق برنامه در طرح ضیافت اندیشه دانشگاه کاشان خبرداد.

حجت‌الاسلام احمد شیخ‌زاده افزود: از زمان شروع به کار این طرح تاکنون 4 جلسه نقد فیلم، 7 جلسه آموزش رایانه و 7 جلسه گفتگوی آزاد برای دانشجویان برگزار شده است.

وی، برگزاری اردوی باغ فین، صرف افطاری و خاطره‌گویی یکی از آزادگان سرافراز، اردوی قم و جمکران، حضور در نماز جمعه و بازدید از آسایشگاه سالمندان را از جمله برنامه‌های فوق برنامه این طرح ذکر کرد.

به گفته وی، برای بهره‌گیری معنوی هرچه بهتر دانشجویان از این طرح، دعای کمیل، دعای سمات، مناجات ابوحمزه ثمالی، جزءخوانی هر روزه قرآن، جلسه انس با قرآن و دعای ندبه هم برای دانشجویان برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام شیخ‌زاده خاطرنشان کرد: برای ایجاد محیطی شاد و با نشاط و تقویت روحیة شادابی در بین دانشجویان برنامه‌ها و مسابقات ورزشی هر شب برای دانشجویان در حال برگزاری است.